Yorum Yok selahattin 1 Mart 2014 Cumartesi
Remee nedir? Eğer lucid rüya, rüya kontrolü ile ilgileniyorsanız yaptığınız araştırmaların ucu bir şekilde Remee'ye varmıştır. Sizlere bu yazımda öncelikle Remee'den bahsedicem daha sonra kısa bir lucid rüya bilgilendirmesi son olarak da bu ikisi arasında ki bağlantıyı aktarmaya çalışcam. Umarım sizler için faydalı bir yazı olur. 

Lucid rüya kısaca rüyalarınızı kontrol edebilmeniz anlamına gelmektedir. Rüya gördüğünüzde rüyada olduğunuzun farkına vardığınızda rüyalarınızı kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu kontrole erişebilmek o kadar da kolay bir şey değil. Bunun için belli süre bilincinizi eğitmeniz gerekmektedir.  Hatta yurt dışında bunun eğitimleri verilmektedir. Rüya kontrolü için geliştirilmiş bir kaç cihaz vardır. Bunlarda sizin lucid olmanıza yardımcı olmaktadır. Remee de bunlardan biridir.

Remee nedir? Remee rüyalarınız kontrol etmenize yardımcı olmak amacıyla 2012 yılında piyasaya sürülmüş programlanabilir ve kişiselleştirilebilir  bir rüya maskesidir.  Remee uyku düzeninize göre programlanabilmektedir. Bu bakımdan daha önce yapılmış rakiplerine büyük bir fark atmaktadır. Ayrıca sadece gece uykusunda değil gündüz uykularında yani kestirmelerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Rüyalarımızı kontrol edebilmek için uykumuzun rem döneminde olmamız gerekmektedir. Remee de sadece uykumuzun rem döneminde çalışmaya başlamakta. Rem döneminde göndermiş olduğu sinyallerle lucid olmamıza yardımcı oluyor. 

Remee Türkiye'de yetkili satıcı tarafından satılmakta. www.ruyamaskesi.com adresinden satın alabilirsiniz. Ayrıca bu siteden de lucid rüya ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar ;


Yorum Yap ;